Cele mai multe Pc-uri care sunt conectate la internet nu sunt conectate intr-o maniera in care adresa IP a PC-ului este vizibila pentru restul utilizatorilor de internet. In majoritatea cazurilor PC-ul va fi conectat la un router care va atribui adresele IP locale tuturor PC-urilor conectate la acestea . Routerul este cel care protejeaza si toate statiile de lucru din retea si este cel a carui adresa IP este vizibila pe internet.

Deoarece toate conexiunile TCP/IP sunt initial conectate ca si client, software-ul specifica adresa IP sau URL-ul serverului care doreste sa se conecteze ,  totusi nu trebuie facuta nici o configuratie speciala a routerului, deoarece routerul va urmari toate solicitarile clientului de cautare si va ruta automat datele primite de la un server pentru PC-ul respectiv.

Conexiunea la server va fi in asteptare pentru conexiunea clientilor care incearca sa il acceseze si va partaja portul local real sau virtual prin Ethernet.

Conectarea ofera posibilitatea conectarii la server a mai multor clienti , iar fiecare client conectat poate trimite date seriale de intrare / iesire catre portul serial sau virtual al acestuia. Clientul poate fi orice aplicatie care poate initializa conexiunea la server TCP/IP.

Cei cu care am lucrat noi cel mai bine pe partea de Serial Port pentru conexiuni Ethernet sunt cei de la Eltima. Serviciile oferite functioneaza foarte bine si pe platforme Linux, Windows si Windows Mobile. Datorita serviiclor de incredere si promptitudinii pe care cei ce la Eltima vin in intimpinarea clientilor noi ii recomandam calduros pentru ca sa puteti beneficia de servciile lor. Pentru a vedea gama complete de servicii puteti accesa link-ul: https://www.eltima.com/products/serial-over-ethernet/

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha