Atunci cand vine vorba de eficenta energetica, fiind vorba de o locuinta inteligenta, aveti destul de multe optiune pentru a realiza economie la energia electrica. Cea mai la indemana oportunitate de economie a energie o reprezinta in continuare iluminatul. Aceasta reprezinta aproximativ 20% din factura de energie lunara. Solutia care o oferim pentru economisirea energiei o reprezinta controlul iluminatului de la firma Lutron.

Controlul luminii ofera multe posibilitati de a proteja mediul inconjurator, in timp ce va modernizati locuinta. Dimmerele si sistemul de control al luminilor de la Lutron va permit sa reglati luminozitatea in incapere, reducand astfel consumul de energie electrica si prelungind durata de viata a becului.

Cu produsele ecologice de la Lutron puteti economisi energie fara a sacrifica stilul si confortul dumneavastra. Sistemul de control al luminii, daca este instalat in intreaga locuinta, va ajuta sa faceti economie importanata la energie, iar tehnologia cea mai recenta de la Lutron, daca este implementata va permite sa controlati inclusive becurile cu LED-uri si lampile fluorescente.

Solutiile de umbrire ajuta la optimizarea iluminarii locuintei, iar controlul temperaturii va ofera posibilitatea de a regla sistemele de incalzire si racire in orice moment al zilei, chiar si in timp ce sunteti plecati departe de casa, economisind consumul de energie.

Lutron ofera o varietate de solutii cu o singura camera pentru a creste in continuare eficenta energetica a locuintei.

Instalarea dimmerelor este una dintre cele mai usoare imbunatatiri pe care puteti sa le faceti. Cu intrega gama de dimmere, senzori si cronometre eco-home, aveti o varietate de optiuni pentru a va ajuta sa adaugati economii de energie intr-un singur spatiu sau intreaga casa.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha