Au disparut zilele, in care, atunci cand erai plecat la drum te gindeai daca ai inchis sau nu usa de la garaj. Chamberlain, un producator de incuietori pentru usi de garaje, a introdus un nou sistem de verificare daca usa garajului este inchisa. Aplicatia lansata de ei MyQ Garage Smarthprone Garage Door iti permite ca sa verifici in orice moment daca usa de la garaj este inchisa, iar daca nu este se poate inchide de la distanta.  MyQ Garage ar trebui sa functioneze cu sistemul de inchidere de la usa de la garaj pe care deja o aveti instalata.  Chamberlain incearca sa se  integreze in automatizarea deja existent a casei, fiind compatibile cu Apple HomeKit, Google Nest, Xfinity Home si WinkApp.

Caracteristicile MyQ Garage

MyQ Garage este o tehnologie care vine sub forma unui hub mic care poate fi atasat linga clanta de la usa garajului. Fiind de culoare neagra, designul este unul atractiv infrumusetind arhitectura garajului. MyQ Garage este un hub usor de instalat si de folosit, iar procesul de punere in functiune dureaza doar cateva minute.  Se conecteaza automat la Wi-Fi din casa dumneavastra, deci nu este nevoie a se cumpara echipament suplimentar. Trebuie sa verificati puterea semnalului Wi-fi din garajul vostru sa vedeti daca este suficient de puternic. Acest lucru se poate face cu ajutorul telefonului mobil. Daca semnalul este slab trebuie sa achizionati un Wi-fi extender.

Cand veti cumpara MyQ Garage, acesta va avea inclus in pachet un Hub cu Wi-fi, senzori de usi, suport pentru montare, cablul de alimentare si instructiuni. Inainte sa achizitionati acest produs trebuie sa va asigurati ca usa dumnevastra de garaj se potriveste cerintelor Chamberlain.

 

Aplicatia si dispozitivele compatibile

Acum partea buna a vestilor. Aplicatia pentru controlul MyQ garage este gratuita. Nu este nevoie ca sa platiti vreun abonament sau vreun serviciu pentru a putea folosi MyQ Garage. Dupa ce ati cumparat MyQ Garage Hub kit si l-ati instalat , aveti o usa de garaj inteligenta. Aplicatia este cea care va ofera liniste atunci cand parasiti casa pentru ca va arata daca usa de garaj a fost inchisa sau a fost lasata deschisa. Puteti primi alerte pe care le puteti personaliza pentru a va spune daca usa dumneavastra de garaj a fost deschisa pentru o anumita perioada de timp, precum si notificari la deschiderea usii.

Ca bonus puteti controla pana la doua usi de garaj dintr-o aplicatie MyQ Garage.

Chamberlain a facut deschizatorul de usi MyQ Garage accesibil tuturor, indifferent daca preferati Apple, Android, sau alte dispozitive de marca. MyQ Garage este compatibil cu dispozitivele 3G pentru IPhone-urile curente, Ipad-urile, Ipod-uri de generatie 4 si 5, smartphonurile Android si majoritatea tabletelor, BlackBerry, Windows si alte dispozitive.

Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea clădirilor luați legătură cu cei de la Bransha