Printr-un sistem de control acces birouri sau cladire, se pot pastra bunurile angajatilor in conditii de siguranta, precum si a preveni amenintarile ce pot veni din exterior, asta reprezinta o parte din bunul mers al afacerii dumneavoastra.

Beneficii concrete ale unui sistem de control acces birouri

Controlul accesului in cladirea de birouri in care firma isi deruleaza activitatea, si chiar in birouri in sine, are numeroase beneficii. In primul rand, patronul poate sa defineasca modul in care personalul si clientii se deplaseaza in sediul companiei, astfel incat doar persoanele acreditate sa aiba acces in anumite zone securizate. Un sistem de control acces birouri creeaza o bariera constanta, fizica.

Cu ajutorul telefonului, folosind caracteristicile audio si video standard, astfel de sisteme pot fi folosite pe puncte de acces unice sau multiple, pentru a se putea gestiona accesul personalului sau al vizitatorilor care nu detin un card de acces. Utilizand aplicatia mobila, puteti controla cardurile de la orice locatie a dumneavoastra care are acces la o retea autorizata sau, la nevoie, puteti redefini codul unei usi. Puteti face legatura cu alarmele de efractie din mai multe incinte, simultan. In acest fel sistemul de control al accesului poate deveni solutia de baza pentru securitatea companiei.

Software-ul nostru va permite sa creati carti de identitate, astfel incat sa puteti recunoaste cu usurinta vizitatorii, contractorii si personalul. Accesul se face simplu pentru toate categoriile de personal, antreprenori si vizitatori, analizand functiile de raport incorporate in usi, acestea inregistrand fiecare deschidere. Doar un SmartCard poate fi utilizat pentru o serie de functii!

Cu un sistem de control acces birouri si cu BTG Romania ca partener de securitate, va puteti relaxa stiind ca afacerea dvs. va fi intotdeauna in siguranta. Expertii nostri pot monitoriza sistemul de securitate in permanenta, iar asistenta pe care o asiguram la distanta, intretinerea rapida, receptivitatea si suportul specilistilor nostri va asigura functionarea in mod eficient, economisind timp si bani!