HomeAway, AirB&B, si servicii asemenatoare, sunt foarte usor de folosit atunci cand sunteti plecat in vacanta. Aceste servicii va permit sa alegeti dintr-o varietate de case diferite pe care le puteti inchiria pe termen scurt.

Camerele sunt confortabile, iar in bai gasiti prosoape ca si in hotelurile luxoase. Faptul ca aveti o bucatarie este in avantajul dumneavastra pentru ca nu trebuie sa mancati in oras la fiecare masa – cum se intimpla in orase mari precum New York sau San Francisco.

De obicei, locuintele inchiriate au chei la yale care sunt tinute in cutii cu cod. Ar fi fost mult mai usor daca aceste locuinte ar avea yale inteligente, eliminandu-se nevoia unei chei.

HomeAway face lucrurile sa fie mai usoare

Compania August este lider de piata cu produsele sale de blocare inteligente si cu linia de produse August Home care se dezvolta din ce in ce mai mult. In cazul in care o locuinta care este data spre inchiriere are August Smart Home si August Smart Keypad, gazdele pot oferi acces usor, fara cheie la casa. Nu se vor folosi alte metode alternative de inchidere a casei cum ar fi lasatul cheii intr-o cutie cu cifru, sau ascunderea cheii sub presul de la usa. Yalele inteligente ne fac viata mai usoara.

Dupa inchirierea unei locuinte prin HomeAway, clientii primesc automat un PIN prin intermediul aplicatiei. De acest PIN este tot ce este nevoie pentru ca clientii sa aiba access in proprietate. Acest lucru este destul de avantajos pentru acei proprietari care se afla in vacanta sau pentru cei care nu vor sa  intimpine oaspetii.

Dovada sta in numere

In urma unor studii facute in privinta inchirierii locuintelor automatizate, rezultatul indica ca 80% din cei care fac rezervari prefera o locuinta inteligenta in locul uneia clasice.

Desi exista oaspeti care se tem sa nu raman blocati, totusi in urma aplicarii chestionarelor de la August Smart Home, 65% au declarant ca nu le este frica ca vor ramane blocati, iar 48 % au declarant ca sunt bucurosi ca nu trebuie sa isi intilneasca gazdele.

Pe de alta parte 66% din gazde au confirmat un grad mai redus al stresului legat de faptul ca oaspetii isi amintesc sau nu sa blocheze usa la plecare, iar 34% au apreciat ca nu trebuie sa ascunda cheile.

Un lucru minunta la aceste incuietori inteligente este faptul ca daca va aflati la o distanta considerabila de casa, avand acces la wi-fi puteti verifica daca yala este blocata.

Ce veti avea nevoie si cum functioneaza

Dup ace ati instalat August Smary Lock si August Smart Keypad exista doar cativa pasi pe care trebuie sa ii faceti pentru a merge spre HomeAway.

Afisati inregistrarea pe HomeAway dupa care create un cont de utilizator pe August. Conectati contul August la pagina HomaAway.com. Aceste este un process unic de care se ocupa HomeAway. Sit-ul va genera automat codurile PIN pentru a aprea in contul proprietarului pentru fiecare rezervare.

Oaspetii vor primi automat codul PIN prin intermediul aplicatiei HomeAway Guest si vor primi o notificare prin care se specifica ca au access la proprietate prin intermediul codului PIN. Timpul si zilele de acces se vor modifica automat atunci cand a aparut schimbari in rezervare. Sau daca se face o anulare.

Accesul la proprietate se incheie automat la incheierea rezervarii.